Machu fucking Picchu!

11.04.2016 kl. 04:12

På måndagen besökte vi Machu Picchu!!! Jag har faktiskt sett ett av världens sju under, helt otroligt! 

Vi åkte från Cusco mitt i natten mot Aguas calientes( som är en pytteliten by med typ bara en gata, mitt i bergen) med tåg som tog ca 2 timmar, tåget hade fönster i taket så man kunde se de fina landskapen och höga bergen. Vägen till Machu Picchu var så himla fin! solen började stiga och det var dimma runt bergen, så cool stämning. Vi åt frukost i Aguas calientes och fortsatte genast mot Machu Picchu. 

Aguas Calientes

Då vi kom till Machu Picchu var det dimmigt och det var en perfekt Inca stämning, efter en stund började dimman ändå försvinna och vädret blev perfekt, målnen rörde sig super snabbt runt Machu picchu som såg så sjukt ut!

Not the best lama selfie...

Inca home

Inca BridgeTHE Machu Picchu picture!

Thank you to the best company! <3

Man kan inte beskriva hur fin upplevelse det var, känns som en dröm, alla borde faktiskt uppleva det! Oförglömligt... 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

¡Hola! Linda heter jag och bor i Åbo. Följ min blogg för att hänga med mig under mitt utbyte i Buenos Aires. Bienvenidos!

Senaste kommentarer

08.04, 14:33Lima, Peru av Daniela